18 січня 2018 р.

Скорочений день чи вихідний: черкаські дітлахи через негоду не підуть до садочків і шкіл?

Kids Space

18 січня 2018 року  негода наробила багато лиха у Черкасах. На дорогах - сніг з водою. Відбулися пориви високовольтних ліній електропередач. Місто, затоплене водою, залишається без води у кранах. 
У такій ситуації, мер міста Черкаси, Анатолій Бондаренко, звернувся до батьків школярів та дошкільнят із проханням залишити дітей вдома, допоки ситуація з водою не буде вирішена. Про це він написав на своїй фб сторінці. 
Колишня депутатка  ЧМР, Інна Лук'янець звернулся на своїй фб сторінці  до очільника міста, Анатолія Бондаренка та директора департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Ігоря Волошина із пропозицією зробити завтра вихідний для дітей. 
Але Ігор Волошин стверджує, що навчальні заклади готові прийняти завтра дітей, адже "всі садки забезпечені водою, якої вистачить для санітарних потреб і приготування страв і навчання у школах теж не відмінили", - йдеться на його фб сторінці.
У своїх коментарях черкащани висловлюють різні думки, але більшість батьків все ж таки вирішують не вести дітлахів у школи та садочки.

Kids Space / Адміністратор

...

0 коментарі :

Дописати коментар