3 червня 2017 р.

Дитячі проекти на "Summer Challenge - 2017"

Kids Space
                          Сьогодні у м. Черкасах відбувся конкурс громадських проектів «Черкаси. Я це роблю». Цьогоріч  за приз у 25000 змагалися 13 проектів. З-поміж них я нарахувала 8 проектів, які направлені на покращення дитячого простору у м. Черкаси.
Переможцем став проект Вікторії Гуро "Арт-майстерня "Подаруй посмішку".
1.      Арт-майстерня «Подаруй посмішку». Автор - Вікторія Гуро. Мета проекту - проведення постійних 2-х годинних арт-терапевтичних занять, аби відволікти та психологічно розвантажити онкохворих дітей та їхні родини через різні форми мистецтва; мотивація дітей до життя; психологічна адаптація та гармонізація дитини до лікарняних умов через різні форми мистецтва. Авторка говорить, що для волонтерів це нічого не коштуватиме, та закликає приєднуватися усіх бажаючих. Вікторія планує зробити цей проект постійно діючим.


2.       «Ми в світ приходимо для любові». Автор - Світлана Трофімова. Ідея - організувати забезпечення подарунками до Дня народження дітей з інвалідністю. Мета проекту - сприяти соціалізації особливих дітей;підбір індивідуальних подарунків кожній дитині;долучення волонтерів.

3.       «Музей лавочок». Автор - Галина Касьянова. Ідея - створення концептуальної паркової зони облаштованої ексклюзивними лавочками, виконаними на замовлення конкретних меценатів або реставрованих старовинних екземплярів. Мета проекту - відновлення паркової зони, створення зеленого лекторію під відкритим небом, канатної дороги для дітей.

4.       Студія Елементарного музикування. Автор - Тетяна Волочай. Ідея - створення творчого простору під відкритим небом для дітей та їх батьків, де вони гратимуть на шейкерах , ксилофонах, клавесах, барабанах. Мета - самовираження дітей та батьків через гру на музичних інструментах.

5.       30 днів у сімї карате. Автор - Марина Решетняк. В основі проекту лежить 4-х тижнева програма ранкових тренувань у вихідні дні під відкритим небом, адаптована для занять традиційним карате усією родиною. Фіналом проекту має стати спортивний сімейний турнір, в якому батьки та діти об'єднаються у справжню команду та продемонструють себе перед професійними суддями. 

6.       «Чудо-шапочки». Автор - Ксенія Лоза. Підтримка дітей, які проходять лікування в Черкаському центрі онкології та гемалогії. Мета - створення майстринями-волонтерами креативних шапочок та іграшок; продаж робіт з метою матеріальної допомоги хворим; залучення волонтерів для проведення розважальних заходів для дітей в онкологічному центрі.

7.       Мішечок щастя. Автор - Віталіна Воленшчак. Ідея - проведення безкоштовних майстер-класів для дітей. Створення свого "Мішечка щастя", міркування над тим, що таке щастя. Мета -налаштування дітей нашого міста на щасливе майбутнє, патріотичне виховання (стиль робіт).

8.       Будівництво доріжок для людей з обмеженими можливостями. Автор - Анна Тарапата. Проект передбачає забезпечити  маломобільні групи людей доступом  до пляжу "Живчик".




Kids Space / Адміністратор

...

0 коментарі :

Дописати коментар