6 вересня 2017 р.

Оксамитовий сезон чи навчання: у Черкасах нарешті "знайшли" кошти на оздоровлення дітей

Kids Space

У Черкасах поспіхом формують групу дітей, які мають відправитися на відпочинок. Мова іде про путівки для "категорійних" дітей (сироти, з багатодітних сімей, обдаровані, з сімей АТО-вців тощо). На цей відпочинок діти очікували протягом усього літа. Але три тендера (!) не відбулися. Про це вже писали черкаські журналісти.
Тільки зараз у Департаменті освіти та гуманіторної політики ЧМР оголосили про прийом заявок для створення бази даних дітей, які мають право на оздоровлення(!)
Зараз, коли діти приступили до навчання, стало відомо, що до кінця цього тижня має бути сформована група дітей, яку відправлять на відпочинок до с. Сергіївка, Одеської області. На ці 30 путівок знайшлося 180 000 гривень (замість 3, 58 млн. на 600 путівок влітку).
Батьки обурені таким ставленням влади до дітей. Ця схема "затягування" відпочинку відбувається вже не вперше у Черкасах.
С.П. Воронов
За словами начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Воронова С. П., у Черкасах відбулося протистояння двох кланів, у результаті чого постраждали діти. Він сказав, що вносив пропозицію на депутатській комісії з приводу оздоровлення дітей у інший, зручний для учнів час  у Карпатах. Але ніякої реакції на цю пропозицію не отримав. Воронов додав, що йому стало відомо, що за усною вказівкою, мають знайти 600 дітей, які будуть оздоровлені. Проте він не уявляє, як це буде зроблено, адже коштів на таку кількість путівок немає.


Kids Space / Адміністратор

...

0 коментарі :

Дописати коментар