4 листопада 2016 р.

Ремонт другої дитячої поліклініки м. Черкаси. Фінал.

Kids Space
Мер м. Черкаси А. Бондаренко в шоці від ремонту другої дитячої поліклініки
Сьогодні до другої дитячій поліклініці м. Черкаси навідалася  "верхівка". Міський голова Анатолій Бондаренко, директор департаменту охорони здоров' я, Олег Стадник, заступник мера, Ігор Коломоєць а також виконуючий обов'язки директора Техбуднагляду, Олександр Шандрак зібралися разом, щоб, прийти до одного рішення: встановити остаточну дату завершення ремонту у поліклініці.
Олег Стадник говорить, що не має відношення ні до договору між лікарнею та виконавцем, ні до строків виконання ремонтних робіт. За це відповідає головний лікар, Борисенко В. М. 
Тим не менш, міський голова звертався і до О. Стадника, коли говорив про міри, які мають бути прийняті, аби прискорити ремонт.
Покрівлю ремонтують вже 4 місяці. 
"Це мені вже надоїло", - обурюється Анатолій Васильович. 
Результати сьогоднішнього візиту міського голови виглядають так:
1. Міський голова дав  Техбуднагляду 5 днів на завершення ремонту криші + пригрозив прокурорською перевіркою діяльності цієї фірми.
2. Замісник мера Ігор Коломоєць говорить, що має обіцянку від виконавця робіт про завершення ремонту до 20 листопада (цього року!)  і особисто слідкує за цим.
3. Заради прискорення робіт по виносу сміття з криші (це робота, яку залишилося зробити) голова батьківського комітету, Рачек Ольга, домовилася організувати допомогу з боку батьків.


Kids Space / Адміністратор

...

0 коментарі :

Дописати коментар