6 липня 2016 р.

Черкаську дитячу поліклініку № 2 закривають на невизначений строк!

Kids Space


Про закриття Черкаської дитячої поліклініки № 2 я дізналася сьогодні випадково. Так би мовити, по чуткам. Хоча це і не дивно. Такі справи, зазвичай так і робляться, повідомляють громаді в останній день. 
Я, як голова батьківського комітету поліклініки, поцікавилася у завідуючого цим закладом, Лущана Олександра Петровича, чи є відповідний наказ на закриття. Ось, що він відповів: "У зв'язку із запланованими ремонтними роботами даху, увесь персонал на три місяці будуть переводити в інші поліклініки, у першу та третю.Але три місяці - це на ремонт даху, далі планують робити внутрішні роботи. Учора і сьогодні відбулися комісії у міськвиконкомі з приводу цього питання. Чекаємо на наказ головного лікаря, Борисенка Володимира Миколайовича". 
На питання, чому ніхто не інформує батьків про зміни, які ось-ось відбудуться, відповіла Ніна Іванівна Широкопояс, завідуюча 3-м педіатричним відділенням. На її думку, нічого страшного немає у тому, що за день до того, як закриють поліклініку, батьки побачать про це оголошення (!)
Я зателефонувала головному спеціалісту департаменту охорони здоров'я виконавчого комітету Черкаської міської ради, Майбороді Любові Володимирівні. Ось її коментар: "Я завжди була на боці батьків. І думаю, що аби не допустити закриття поліклініки, можна проводити поетапний ремонт даху". 

Нагадаю, що в поліклініці декілька входів. Було би бажання чиновників піти на зустріч батькам, які, у разі закриття медичного закладу, будуть змушені їздити з малечею в інший кінець міста, часто з голодними (щоби здати аналізи). Добиратися у третю поліклініку на маршрутці 40 хвилин в один бік. Не кожна дитинка витримає таку дорогу. 
Батьківський комітет має намір прикласти максимум зусиль, аби вкотре не допустити подібних дій чиновників. Вони роблять умови отримання медичних послуг нестерпними для маленьких черкащан!


Kids Space / Адміністратор

...

1 коментарі :

  1. У 14-00 заходжу до завідуючого поліклінікою, Лущана О. П., і він каже, що не знає ні про які накази, О 15 -00 телефоную Любов Майборода, і вона каже, що головний лікар у відпусці на три дні, тому питання із закриттям ще відкрито, о 17-00 знову прихожу у поліклініку до завідуючого, а у нього вже близько 10 підписів від лікарів про те , що вони погоджуються перейти у інші поліклініки, бо цю закривають. Ці підписи - у додатку до наказу головного лікаря ( датованого 05.07.2016 -це було учора!!!), який йому (завідуючому) щойно скинули (як він каже) в інтернеті. Ні, люди , я все розумію, але щоб так відверото...у кого ж вистачить сил із цим боротися, і хто кого тут покриває?...

    ВідповістиВидалити